top of page
20_edited.jpg

QUI SÓC?

Informàtic de professió, ho he deixat a poc a poc per a ser escriptor.

Feia temps que escrivia relats curts ja que em donaven la satisfacció de feina feta en relativament poc temps i, de tant en tant, la gratificació de guanyar algun premi (encara que no em publiquessin mai). Us convido a llegir-ne uns quants a la secció "Relats".

Havia intentat molts cops escriure una novel·la i no era capaç d'escriure més enllà de quatre pàgines sense perdre'm pel camí. Ja se sap: que si el mapa, que si la brúixola, que si manca la inspiració, que si la falta de temps... L'ajuda que necessitava em va arribar en fer els cursos de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu barcelonès, on vaig fer l'itinerari de narrativa.

Pel camí es va crear el Col·lectiu 307, format per alumnes de l'escola i en Trebor Escargot, i es van generar les històries recopilades al llibre "Onze relats i quatre monstres". És aquest un llibre corregit, maquetat, i editat per nosaltres mateixos i publicat a Bubok.
Fruït de completar l'itinerari de narrativa, va néixer "L'esguard de la bèstia", una novel·la de gènere negre sobre mals tractes i la bèstia que duen molts homes dins seu. Amb ella vaig guanyar el premi Vilassar de Noir 2019 i va ser publicada per Llibres del Delicte.  

A continuació, pel número 50 de Llibres del Delicte, vaig ser convidat a participar-hi amb un relat curt i el resultat va ser "El cas de la pandèmia" que es pot llegir a "Delinqüents".

Llavors em van convidar a escriure un misteri per a una col·lecció de jocs de cartes i GDM Guerra de Mitos va publicar "Sherlock: Ensayos Fabianos".

Com a següent repte em vaig plantejar escriure històries de ciència ficció i vaig pensar que m'anirien bé els cursos de narrativa fantàstica d'en Ricard Ruíz Garzón. Conèixer l'obra d'autores com l'Elia Barceló, l'Anna Starovinetz o l'Antoni Munné-Jordà m'ha obert un nou mon de possibilitats. En aquests cursos de narrativa fantàstica es va gestar una comunitat, anomenada Frikípuls, malalts de la lectura i la escriptura fantàstica. Aquesta comunitat, nascuda amb la voluntat de dominar el món, a poc a poc va donant fruits com el projecte Fast Fiction Penny, participacions estel·lars a l'antologia Extraordinàries i d'altres obres que trobareu a la web de Frikípuls.

El 2022 Raig Verd publica "Sexe fora de Norma", un recull de relats eròtics molt diversos que trenquen amb l'heterosexualitat "normativa" on hi participo amb "Sota la pell", una atracció fatal amb un toc molt fantàstic.

La col·laboració amb el Frikípuls es materialitza amb "Arcana Sectarium", una antologia sobre sectes, lideratges obscurs, cultes i sectes, publicat en castellà per Apache Libros, on participo amb "Ursa major" un relat de ciència-ficció posthumana. 

I això no s'atura. I només un dia més tard, surt publicat el meu primer relat en italià, part de l'antologia "Racconti Fantasy" i publicat per Historica Edizioni.

De cara al 2023 treballo en un parell més de jocs de cartes, una novel·la de ciència ficció i m'estic endinsant en altres mecanismes literaris com el guió de televisió i el guió de novel·la gràfica. Ja veurem com me'n surto. 

Si us subscriviu a la web, us en mantindré informats. 

bottom of page