20_edited.jpg

QUI SÓC?

Soc informàtic de professió, però ho estic deixant a poc a poc per ser escriptor.

Fa temps que escric relats curts ja que donen la satisfacció de feina feta en relativament poc temps i, de tant en tant, la gratificació de guanyar alguns premis. Us convido a llegir-ne uns quants a la secció "Relats".

Havia intentat molts cops escriure una novel·la, però no era capaç d'escriure més enllà de quatre pàgines sense perdre'm pel camí. Ja se sap: que si el mapa, que si la brúixola, que si manca la inspiració, que si la falta de temps...

L'ajuda que necessitava em va arribar en fer els cursos de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu barcelonès, on vaig fer l'itinerari de narrativa.

Pel camí es va crear el Col·lectiu 307, format per alumnes de l'escola i en Trebor Escargot, i es van generar les històries recopilades al llibre "Onze relats i quatre monstres". És aquest un llibre corregit, maquetat, i editat per nosaltres mateixos i publicat a Bubok.
Fruït de completar l'itinerari de narrativa, neix "L'esguard de la bèstia", la meva primera novel·la. És un relat de gènere negre, amb en Pasqual Balasch com a protagonista. Amb ella he guanyat el premi Vilassar de Noir 2019 i va ser publicada per Llibres del Delicte el 26 d'octubre de 2020.  

Com a següent repte m'he plantejat escriure històries de ciència ficció i vaig pensar que m'anirien bé els cursos de narrativa fantàstica d'en Ricard Ruíz Garzón. Conèixer l'obra d'autores com l'Elia Barceló, l'Anna Starovinetz o l'Antoni Munné-Jordà m'ha obert un nou mon de possibilitats. En la actualitat treballo en una col·lecció de relats de ciència ficció amb el títol provisional Utopies imperfectes. 

En aquests cursos de narrativa fantàstica s'ha gestat una comunitat, anomenada els Frikípuls, malats de la lectura i la escriptura fantàstica. Aquesta comunitat, nascuda amb la voluntat de dominar el món, a poc a poc va donant fruits com el projecte Fast Fiction Penny, participacions estel·lars a l'antologia Extraordinàries i d'altres obres que trobareu a la web de Frikipuls. 

Si us subscriviu a la web, us en mantindré informats. 

Typing

“L'autentica novel·la, per a ser-ho, ha de tenir ambició, i el novel·lista ha de saber que més val fracassar per intentar massa que reeixir una insignificança.”

Manuel de Pedrolo

CONTACTE

Si voleu posar-vos en contacte amb mi, em podeu enviar un correu electònic a quim.gomez@gmail.com o omplir el formulari,

Si voleu informació periòdica sobre la meva obra i les actualitzacions d'aquest lloc web, us podeu subscriure amb el formulari al peu de pàgina.

També em podeu seguir a facebook, twitter i altres llocs 

  • facebook
  • twitter
  • Icono social Instagram
  • Icono social LinkedIn
  • YouTube
nuvol-logo.jpg
relatsencatala.png
Lektu_logo.jpg
goodreads_logo.png

¡Tus datos se enviaron con éxito!

logoDescriu250.png