top of page

Política de privacitat

Quin tipus d'informació es recol·lecta i com es recopila?

Només es recolecta i emmagatzema el nom i adreça electrònica de les persones que es registren a la llista de correu electrònic o que envien un missatge electrònic directament o mitjançant el formulari. 

En cap cas s'obtenen adreces de protocol de Internet (IP) dels ordinadors que naveguen a aquesta web ni cap mena d'usuari, contrasenya, informació de l'ordinador, historial de visites o historial de compres.

La única eina de mesura i recopilació de dades és el comptador de visites que es troba al peu de la pàgina web.

Per què es recopila informació personal?

El propòsit és establir un canal de comunicació amb les persones interesades en rebre notificacions relatives a les meves obres literàries i els continguts d'aquest lloc web. 

 

On s'emmagatzema aquesta informació?

Aquesta web es troba allotjada a la plataforma Wix.com. Els sistemes d'emmagatzematge de dades de Wix.com, les bases de dades i aplicaciones generals  de Wix.com emmagatzemen les dades personals en servidors segurs protegits. 

 

Cóm s'estableix la comunicació?

La comunicació serà exclusivament mitjançant correu electrònic.

Com es pot retirar el consentiment?

És possible retirar el consentiment per a la recopilació d'informació personal, així com eliminar o canviar la informació recopilada. 

Si no voleu que processem les vostres dades, contacteu-me a quim.gomez@gmail.com i us donaré de baixa al més aviat posisble.

Actualitzacions de política de privacitat

Em reservo el dret de modificar aquesta política de privacitat en qualsevol moment. Els canvis i aclariments tindran efecte immediatament després de la seva publicació en la pàgina web. Si faig canvis substancials a aquesta política, els canvis seran notificats per correu electrònic.

Preguntes i informació de contacte

Si desitgeu accedir, corregir, corregir o eliminar qualsevol informació personal que tinguem, sou convidat a contactar-me a quim.gomez@gmail.com.

bottom of page